Εκδηλώσεις

29102019 EkdilosiEkpaideytika

Διαβάστε στο νέο τεύχος

DIAFHMISTIKO_131

30 χρόνια Αντιτετράδια

pstr 30yrswcs

ekpaideutikos omilos

Άρθρα

afisa HmeridasΟι Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις ΔΕ διοργάνωσαν το Σάββατο 21.12.2013, στο 6ο ΕΠΑΛ Αθήνας, στους Αμπελόκηπους ημερίδα με θέμα «Από το σχολείο της κρίσης στην παιδεία των κοιν. αναγκών».

 

Δείτε:

 

 

Περισσότερα...

Οι αγώνες μπορούν να φέρουν νίκες κι αποτελέσματα.
5ο συνεχές "σεμινάριο" για την αυτοαξιολόγηση,λέγε με αξιολόγηση , που σταματούν με τη συμμετοχή τους σε στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι εκπαιδευτικοί σε Βέροια και Αλεξάνδρεια.
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

 

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε

Νίκη του Συλλόγου για τα «σεμινάρια αυτοαξιολόγησης»

Περισσότερα...

1.  Η σαρωτική επίθεση των ιμπεριαλιστών και του κεφαλαίου σε ότι έχει σχέση με τη συντήρηση και αναπαραγωγή των υλικών και κοινωνικών όρων της εργατικής τάξης, του λαού και της νεολαίας μπορεί να συγκριθεί μόνο με συνθήκες πολέμου. Μετά την είσοδο στην «κόλαση του μνημονίου» έχουμε κηρυγμένο πόλεμο που θα διαρκέσει πολύ και θα δοκιμάσει τις αντοχές των τάξεων και των εκπροσώπων τους

2.  Βρισκόμαστε στην καρδιά της περιόδου που οι ιμπεριαλιστές εφορμούν ενάντια στους λαούς όπου γης επιχειρώντας να πάρουν την ιστορική ρεβάνς. Ταυτόχρονα είναι η φάση της όξυνσης των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών για το ξαναμοίρασμα των αγορών και των σφαιρών επιρροής.

Περισσότερα...