Εκδηλώσεις

29102019 EkdilosiEkpaideytika

Διαβάστε στο νέο τεύχος

DIAFHMISTIKO_131

30 χρόνια Αντιτετράδια

pstr 30yrswcs

ekpaideutikos omilos

Άρθρα

Καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη, αντιδημοκρατική και αντισυνδικαλιστική βιντεοσκόπηση μέσω κινητού τηλεφώνου της διαδικασίας ψηφοφορίας προτάσεων ψηφισμάτων και απολογισμού – στο πλαίσιο της εξ αναβολής εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης από το συνάδελφο Αλεβυζάκη Γεώργιο, μέλος της ΠΑΣΚ και εκπρόσωπό της στο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ.

Περισσότερα...

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ καταδικάζει τη βάρβαρη πολιτική της κατάργησης του δικαιώματος των φυλακισμένων, του Νίκου Ρωμανού και του Ηρακλή Κωστάρη, στην εκπαίδευση, πολιτική που ισοπεδώνει τα θεμελιώδη μορφωτικά δικαιώματα των φυλακισμένων και ΑΚΥΡΩΝΕΙ το θεσμό του σχολείου εντός της φυλακής, αναδεικνύοντας την εκδικητικότητα σε βασική αρχή λειτουργίας του σωφρονιστικού συστήματος.

Περισσότερα...

Βρισκόμαστε στον πέμπτο χρόνο των μνημονίων. Η συγκυβέρνηση και όσοι την στηρίζουν Ε.Ε. και ΔΝΤ, προσπαθούν να μας πείσουν ότι η τρόικα φεύγει και τα μνημόνια τελείωσαν. Εμείς όμως ξέρουμε ότι μένουν σταθεροί και ισχύουν. Οι 400 νόμοι των μνημονίων, το 50% της μείωσης των μισθών μας, η διάλυση της δημόσιας δωρεάν υγείας και της κοινωνικής ασφάλισης οι αλλαγές των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση προς τα πάνω οι απολύσεις των συναδέλφων μας, η απαγόρευση των προσλήψεων και όχι μόνο.

Περισσότερα...