Εκδηλώσεις

29102019 EkdilosiEkpaideytika

Διαβάστε στο νέο τεύχος

DIAFHMISTIKO_131

30 χρόνια Αντιτετράδια

pstr 30yrswcs

ekpaideutikos omilos

Άρθρα

Όταν ένα παιδί είναι χωρίς βιβλία τότε θα πρέπει να του βρεις

Όταν ένα παιδί είναι χωρίς σχολείο τότε θα πρέπει να του χτίσεις

Όταν ένα παιδί είναι χωρίς όνειρα τότε θα πρέπει να το βοηθήσεις να ονειρεύεται

Περισσότερα...

Συμμετέχουμε μαζικά στην 24ωρη απεργία στις 30 Μάη!

Διαδηλώνουμε ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ - ΔΝΤ – ολιγαρχίας

Παλεύουμε για την ταξική αγωνιστική ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος ενάντια στη συνθηκολόγα γραμμή των συνδικαλιστικών ηγεσιών

Η ΕΡΓ.Α.Σ. και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος καλούν στις συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις της ΛΑ-ΑΑΣ. Αθήνα: Πατησίων & Χαλκοκονδύλη στις 10.30πμ. Θεσσαλονίκη: Καμάρα 11.00πμ.

Τον περασμένο Μάρτη, το περιοδικό του Εκπαιδευτικού Ομίλου “Αντιτετράδια της εκπαίδευσης” συμπλήρωσε 30 χρόνια αδιάλειπτης και συνεπούς έκδοσης.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος για να τιμήσει αυτήν τη σημαντική επέτειο διοργάνωσε και υλοποίησε ένα σημαντικό και πολυποίκιλο κύκλο εκδηλώσεων, με συζητήσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, έκθεση φωτογραφίας – αφίσας και εξώφυλλου, που πραγματοποιήθηκαν στον πολιτιστικό χώρο “Σήμα”. Από τις 8 Μάρτη, ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας, ως το διήμερο 23 – 24 Μάρτη που πραγματοποιήθηκαν η κεντρική πολιτική εκδήλωση και το γλέντι των Αντιτετραδίων, πολλοί σύντροφοι, συναγωνιστές και αναγνώστες του περιοδικού, όλων των ηλικιών, από φοιτητές ως παλαίμαχους εκπαιδευτικούς, παρακολούθησαν με ζωηρό ενδιαφέρον τις εκδηλώσεις.

Περισσότερα...