Εκδηλώσεις

29102019 EkdilosiEkpaideytika

Διαβάστε στο νέο τεύχος

DIAFHMISTIKO_131

30 χρόνια Αντιτετράδια

pstr 30yrswcs

ekpaideutikos omilos

Άρθρα

Το περιοδικό «Αντιτετράδια της Eκπαίδευσης» σας καλεί στο καθιερωμένο πλέον γλέντι που διοργανώνει το Σάββατο 2 Φλεβάρη και ώρα 9.30 μμ. στον πολιτιστικό χώρο «Σήμα Πορείας» (Ισαύρων 29Γ & Χαρ. Τρικούπη).

Με ιδιαίτερη χαρά σάς περιμένουμε για να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε, συντροφιά με ζωντανή λαϊκή και παραδοσιακή μουσική, από τους:

Κωνσταντίνα Βασίλογλου - σαντούρι,

φωνή Αλέξης Κουτσουρέλης - μπουζούκι

Άκης Κυραλέος – κιθάρα

Στην τιμή της πρόσκλησης-οικονομικής ενίσχυσης των 5 ευρώ, περιλαμβάνεται το πρώτο ποτό μας. Η κουζίνα της Πορείας έχει αναλάβει τους μεζέδες που θα συνοδεύσουν τη βραδιά μας!

Το Πολυτεχνείο 1973 αντέχει στο χρόνο! Η ηρωική εξέγερση το Νοέμβρη 1973, στην καρδιά της φασιστικής χούντας, αντέχει στη διαστρέβλωση, τη λήθη και την προσπάθεια να γίνει ανώδυνη γιορτή. Αποτελεί παγκόσμιο παράδειγμα, όπου μία γνήσια αντιιμπεριαλιστική εξέγερση δεν θάφτηκε στη λήθη αλλά αποτελεί πηγή έμπνευσης και ιστορικό γεγονός, ορόσημο για τους αγώνες του σήμερα. Αρκεί να μην μείνει παγωμένο στον χρόνο με ακίνδυνο φωτοστέφανο και «ξεδοντιασμένο» από τις πολιτικές προεκτάσεις του.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση της ΕΡΓ.Α.Σ

Όλοι στον απεργιακό αγώνα

Κάτω ο αντιλαϊκός προϋπολογισμός φτώχειας, αφαίμαξης και φοροληστείας!

Ενιαίος μαζικός πανεργατικός αγώνας!

Εργαζόμενοι, άνεργοι

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση στήνουν στις πλάτες του λαού ένα νέο προεκλογικό σκηνικό εξαπάτησης και δημαγωγίας. Οι κυβερνητικοί μύθοι που πλέκονται δεν μπορούν να αποκρύψουν το ζοφερό καθεστώς κάτω από το οποίο ζει ο λαός μας. Οι εργασιακές σχέσεις θυμίζουν μεσαίωνα, η ανεργία και η επισφαλής εργασία καλπάζουν, τα λαϊκά νοικοκυριά βρίσκονται αντιμέτωπα με την οικονομική τους εξουθένωση από τη διαρκή και ανελέητη φοροληστεία και αφαίμαξη του εισοδήματος τους. Ο διαβόητος αντιασφαλιστικός νόμος Κατρούγκαλου καταδικάζει τους απόμαχους της εργασίας να ζουν με φιλοδωρήματα πείνας και εξαθλίωσης. Και ο χειμώνας που έρχεται αναμένεται βαρύς για την τσέπη του λαού αφού το πετρέλαιο φτάνει στο κόκκινο, ενώ και το λεγόμενο επίδομα θέρμανσης είναι ψίχουλα.

Περισσότερα...