Εκδηλώσεις

29102019 EkdilosiEkpaideytika

Διαβάστε στο νέο τεύχος

DIAFHMISTIKO_128

30 χρόνια Αντιτετράδια

pstr 30yrswcs

ekpaideutikos omilos

Το Σάββατο, 09 Ιουνίου, τα Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος διοργανώνουν εκδήλωση για τη Φυσική, με ομιλητή τον Γιάννη Νταλιάνη, Θεωρητικό Φυσικό, Μεταδιδακτορικό Ερευνητή στον τομέα Φυσικής του ΕΜΠ.

Θα μιλήσουμε για τον Στίβεν Χοκινκ (Stephen Hawking), το φυσικό, το συγγραφέα, τον άνθρωπο. Θα αναφερθούμε στα επιστημονικά του επιτεύγματα και στην επίδραση που αυτά είχαν και έχουν στην κατανόηση του Σύμπαντος, του μακρόκοσμου και του μικρόκοσμου. Στη συγγραφική του δράση, που ενέπνευσε και μάγεψε ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, σε όλη την υφήλιο. Και στον άνθρωπο που έκανε το αδύνατο δυνατό.

pstr 30yrskentriki-ekdilosi

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος τιμά τα 30 χρόνια των "Αντιτετραδίων" διοργανώνοντας κεντρική πολιτική εκδήλωση την Παρασκευή 23 Μάρτη και ώρα 7.00μμ.

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο των εκδηλώσεων του Μάρτη, σας καλεί σε μια βραδιά με ζωντανή παραδοσιακή και λαϊκή μουσική το Σάββατο 24 Μάρτη στις 9.00μμ.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο φιλόξενο πολιτιστικό χώρο "Σήμα" (Χαρ. Τρικούπη & Ισαύρων 29Γ)

Εγκαινιάζουμε τον κύκλο εκδηλώσεων για να τιμήσουμε τα 30 χρόνια συνεχούς και συνεπούς παρουσίας των Αντιτετραδιών στην εκπαίδευση.

Την Πέμπτη 8 Μάρτη στις 7.00μμ, συζητάμε με την αγωνίστρια εκπαιδευτικό και σύντροφό μας, Νίνα Γεωργιάδου σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην γυναίκα και την εκπαίδευση. Παράλληλα και για ολόκληρο το μήνα θα λειτουργεί μόνιμη έκθεση με τα σημαντικότερα εξώφυλλα των Αντιτετραδίων.