Εκδηλώσεις

29102019 EkdilosiEkpaideytika

Διαβάστε στο νέο τεύχος

DIAFHMISTIKO_131

30 χρόνια Αντιτετράδια

pstr 30yrswcs

Νέα άρθρα

ekpaideutikos omilos

Φωτογραφίες από την εκδήλωση της ΟΛΜΕ για τα 90 της χρόνια!

Περισσότερα...

Σε ότι αφορά το πλαίσιο αιτημάτων πάλης της περιόδου και συγκεκριμένα σε σχέση με τα οικονομικά αιτήματα του κλάδου επαναφέρουμε τις αποφάσεις του 16ου Συνεδρίου τις οποίες υποστηρίξαμε και στις Γ/Σ του κλάδου του 2014. Συγκεκριμένα τα οικονομικά αιτήματα συγκεκριμενοποιούν τοκ πλαίσιο πάλης του κλάδου σε ότι αφορά:

Περισσότερα...

Ύστερα από την χρεοκοπία της απατηλής προπαγάνδας για το «τέλος των μνημονίων» και κάτω από την απαίτηση της τρόικας για άμεση λήψη νέων βάρβαρων μέτρων, η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προσέφυγε στην επίσπευση των διαδικασιών εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας. Με τη μετάθεση της πολιτικής ατζέντας στην προεδρολογία και στις ενδεχόμενες βουλευτικές εκλογές η κυβέρνηση και οι κυρίαρχες αστικές δυνάμεις,υπό την εποπτεία των ξένων ιμπεριαλιστικών κέντρων, επιδιώκουν να διαχειριστούν το βάθεμα της οικονομικής και πολιτικής κρίσης που έχουν φέρει τα μνημόνια, με σκοπό να πετύχουν τη συνέχιση τους.

Περισσότερα...

ΑΠΟ 2/3 ΕΩΣ 3/4 ΤΟΥ 2015 Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PISA TOY ΟΟΣΑ

Στη χώρα μας ο διεθνής διαγωνισμός PISA του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) θα πραγματοποιηθεί από 2 Μαρτίου 2015 έως και 3 Απριλίου 2015 και θα συμμετάσχουν 231 δημόσια και ιδιωτικά Γυμνάσια, Γενικά Λύκεια και Επαγγελματικά Λύκεια.

Περισσότερα...

Το Υπουργείο Παιδείας προμοτάρει το Αμερικάνικο Κολέγιο μέσα στο Δημόσιο Λύκειο 

Απίστευτο αλλά αληθινό! Αφού οι υπουργοί παιδείας της τελευταίας δεκαετίας διεκπεραίωσαν ένα θλιβερό έργο ξεχαρβαλώματος, με τη σταδιακή «αναβάθμιση» των διάφορων κολεγίων και την ταυτόχρονη υποβάθμιση της δημόσιας ανώτατης εκπαίδευσης, αφού πρόσφατα με μια σκανδαλώδη διαδικασία νομοθέτησαν ισοδύναμα τα πτυχία τους με τα πτυχία των δημοσίων Πανεπιστημίων, τώρα δεν διστάζουν να τα διαφημίζουν μέσα στα δημόσια Λύκεια

Περισσότερα...

Πέρσι μέλος της ΠΑΣΚ είχε χειροδικήσει(!) εναντίον συντρόφου που υπερασπίζονταν τη θέση κατά της αξιολόγησης.
Φέτος η ΠΑΣΚ δε συμμετείχε στις εκλογές, αλλά έφερε στην εκλογο-απολογιστική Γ.Σ. τον εκπρόσωπό της στην ΟΛΜΕ, Αλεβυζάκη, για να ολοκληρώσει την περυσινή τραμπούκικη συμπεριφορά του ομοϊδεάτη του, ακολουθώντας

Περισσότερα...