Εκδηλώσεις

29102019 EkdilosiEkpaideytika

Διαβάστε στο νέο τεύχος

DIAFHMISTIKO_131

30 χρόνια Αντιτετράδια

pstr 30yrswcs

ekpaideutikos omilos

Εγκαινιάζουμε τον κύκλο εκδηλώσεων για να τιμήσουμε τα 30 χρόνια συνεχούς και συνεπούς παρουσίας των Αντιτετραδιών στην εκπαίδευση.

Την Πέμπτη 8 Μάρτη στις 7.00μμ, συζητάμε με την αγωνίστρια εκπαιδευτικό και σύντροφό μας, Νίνα Γεωργιάδου σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην γυναίκα και την εκπαίδευση. Παράλληλα και για ολόκληρο το μήνα θα λειτουργεί μόνιμη έκθεση με τα σημαντικότερα εξώφυλλα των Αντιτετραδίων.

Εκδήλωση - συζήτηση

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 6.00μμ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - συζήτηση για τις εξελίξεις στην εκπαίδευση.

Η έκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Εργατικής Λέσχης Νέας Ιωνίας (Ελ. Βενιζέλου 84, άγαλμα Μητέρας)

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι

- Γιώργος Προυσαλίδης, εκπαιδευτικός και μέλος της Δ' ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής με θέμα "το δημόσιο σχολείο στο στόχαστρο της αγοράς"

- Χρίστος Σόφης, εκπαιδευτικός - αρθρογράφος στα Αντιτετράδια και πρώην μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ για "το Νέο Λύκειο και οι εξελίξεις στην εκπαίδευση".

ekpaidefsi-ekdilosi-neo-lykeio-yellow-1

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος - αντιτετράδια της Εκπαίδευσης και η Πορεία διοργανώνουν εκπαιδευτική συζήτηση υπό τον τίτλο «Οι κυρίαρχοι σχεδιασμοί για την ελληνική εκπαίδευση». Εισηγητικά θα μιλήσουν οι εκπαιδευτικοί Γ. Καββαδίας, με θέμα «Εκπαίδευση και εξετάσεις», και Χρήστος Κάτσικας, με θέμα «Επιχειρούν να αλλάξουν το DNA της Εκπαίδευσης».

Σάββατο, 27 Μαΐου, 20:00, στο ΣΗΜΑ