Εκδηλώσεις

29102019 EkdilosiEkpaideytika

Διαβάστε στο νέο τεύχος

DIAFHMISTIKO_131

30 χρόνια Αντιτετράδια

pstr 30yrswcs

ekpaideutikos omilos

Καταγγελία για τον «έλεγχο νομιμότητας των πρακτικών των Συλλόγων Διδασκόντων» που ζητάει η ΔΔΕ Κιλκίς

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Πρωτοφανής ενέργεια, που προοιωνίζεται νέα προσπάθεια τρομοκράτησης των καθηγητών και των δασκάλων που αντιστέκονται σχεδόν καθολικά στην «αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας», από το διευθυντή εκπαίδευσης στο Κιλκίς. Με έγγραφό του ζητάει από τα σχολεία του νομού «Στα πλαίσια των καθηκόντων μας, που απορρέουν από τις ανωτέρω σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το πρακτικό του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου σας, που αφορά στην

Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου (ΑΕΕ) για έλεγχο και επικύρωση. Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς Γεώργιος Ν. Κωνσταντινίδης, Μ.Α., Φιλόλογος- Θεολόγος». Ο στόχος προφανής, ο εκπαιδευτικός να σκεφθεί πολύ, να φοβηθεί πιθανή πειθαρχική δίωξη και να μην υπογράψει πρακτικό που απορρίπτει την «αυτοαξιολόγηση».

Ήδη οι πειθαρχικές διώξεις και οι αυτοδίκαιες αργίες κατάντησαν ρουτίνα! Μάλιστα διώκονται και συνδικαλιστές με πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα προσχήματα.

Ταυτόχρονα, η αστυνομία μπαίνει στα σχολεία [βλ. σχετική εγκύκλιο και όσα έγιναν στην ανατολική Αττική], μαθητές καλούνται σε αστυνομικά τμήματα όπου ανακρίνονται για τα φρονήματα των γονιών τους και για τη συνδικαλιστική συμπεριφορά των καθηγητών τους, απειλούμενοι με αποκλεισμό από τις Πανελλαδικές εξετάσεις, διευθυντές σχολείων προτρέπονται να αναφέρουν στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής τους συμμετοχή σε καταλήψεις κλπ.

Στήνεται εδώ και καιρό στην εκπαίδευση ένας τρομοκρατικός μηχανισμός, προκειμένου να επιβληθεί σιγή νεκροταφείου, να εξοντωθεί όποιος αντιστέκεται και όποιος αποκαλύπτει τους πραγματικούς στόχους της εξοντωτικής επίθεσης που διαλύει το δημόσιο σχολείο και κατακρεουργεί τις εργασιακές σχέσεις των εκπαιδευτικών, οδηγώντας στην απόλυση και στο κλείσιμο σχολείων.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!

13/2/2014

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – αντιτετράδια της εκπαίδευσης