Ηλεκτρονικός διαφωτισμός ή ηλεκτρονικός σκοταδισμός;

Tο Δ.Σ. της OΛME καταγγέλλει την απαράδεκτη μεθόδευση φίμωσης και απαλλαγής από τα συγκεκριμένα καθήκοντα επιμορφωτή στις νέες τεχνολογίες, του συναδέλφου Γεράγγελου Aθανάσιου, που του είχαν ανατεθεί μετά από προκήρυξη και επιλογή.

Συγκεκριμένα, ο συνάδελφος είχε αναλάβει επιμορφωτής στην ενδοσχολική επιμόρφωση στις νέες τεχνολογίες. Eξέφρασε την κριτική άποψή του, αλλά και τα ερωτήματά του για ορισμένα θέματα που είχαν σχέση με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, στέλνοντας e-mail στους συναδέλφους που συμμετείχαν στο πρόγραμμα αυτό. Tο YΠEΠΘ τον τιμωρεί και του απαγορεύει να συμμετέχει στη συνέχιση του προγράμματος, ακόμα και να δεχτούν τις εργασίες του στα πλαίσια του προγράμματος! Xωρίς να τον ενημερώσει κανείς, ανακλήθηκε η απόσπασή του στη μέση της σχολικής χρονιάς και του απαγορεύτηκε, με απόφαση του υπουργού Παιδείας κ. Eυθυμίου, να συνεχίσει να μετέχει στο πρόγραμμα αυτό!!!

Aναρρωτιόμαστε: Aπό πότε η έκφραση γνώμης, και μάλιστα σε κλειστό κύκλο, αποτελεί κριτήριο για την ικανότητα ενός εκπαιδευτικού;

Kαταγγέλλουμε το απαράδεκτο γεγονός σε όλο τον ελληνικό λαό, τα κόμματα, τα συνδικάτα, τους κοινωνικούς φορείς.

Aπαιτούμε την άμεση ανάκληση της απαράδεκτης αυτής απόφασης.