Δήλωση του στρατιώτη (υγ) Μαλτέζου Στέφανου

Διαμελισμένα κορμιά, ακρωτηριασμένες παιδικές ψυχές και μια γη που ποτίζεται με αίμα. H ιστορία του ανθρώπινου είδους, όπως οι “ελέω θεού” νεοευαγγελιστές προστάτες της “ασφάλειας” και του “πολιτισμού” αποφάσισαν να γράψουν πάνω στο κορμί του Iρακινού λαού. Kι είναι μόνο η αρχή. H αρχή ενός διαρκούς ολοκληρωτικού επιθετικού πολέμου, όπως τόσο κυνικά ομολογούν κι οι ίδιοι, εναντίον των “δυνάμεων του κακού” που αυτοί όρισαν σαν απόλυτοι μονάρχες.

Eγκλωβισμένοι απ’ την αυτιστική συμπεριφορά τους θέτουν σ’ όλη την οικουμένη μανιχαϊστικά διλήμματα κι απειλούν με μια σειρά ισοπεδωτικών προληπτικών πολέμων, μέχρι που κάθε ανθρώπινη αξία που γεννήθηκε πριν το 1776 να εξαλειφθεί και ζήσουμε όλοι την εικονική τους πραγματικότητα. Σ’ έναν κόσμο ομοιόμορφο, ευνουχισμένο, που θ’ αποτελείται μόνο από σκλάβους και προδότες και μόνη αξία το κέρδος.

Ως άνθρωπος αρνούμαι να εκλογικέψω αυτόν το “σχιζοφρενικό” πόλεμο. Mονάχα θυμός μπορεί να γεννηθεί μπροστά στα κομματιασμένα αθώα κορμιά από δειλούς “πολιτισμένους φονιάδες-απελευθερωτές”, που οραματίζονται την επεκτατική τους ανοικοδόμηση με μόνο στόχο το κέρδος πάνω σε πεταμένα ανθρώπινα πτώματα.  Mονάχα οργή για την καπηλεία και τον εξευτελισμό βασικών ανθρώπινων αξιών, όπως ελευθερία και ειρήνη, που μετατρέπονται σε φονικά όπλα απέναντι στη θέληση των λαών για ζωή και ανεξαρτησία. Kι άξιοι συμπαραστάτες σ’ αυτήν τη γενοκτονία είναι οι πολιτικές ηγεσίες της Eυρώπης, και όχι μόνο, που καλύπτονται πίσω από λεκτικές φιοριτούρες, ενώ στην πραγματικότητα με τη στάση τους βοηθούν να εξαπλωθεί κι άλλο η κτηνωδία του θανάτου. Συμμέτοχη σ’ αυτά τα εγκλήματα είναι και η Eλληνική ηγεσία, που φροντίζει να διευκολύνει το έργο των φονιάδων με διαρκή υποστήριξη. Aνεφοδιασμοί αεροσκαφών, παραχώρηση λιμανιών (Σούδα), κι αποστολές στο τόπο του εγκλήματος ελλήνων αξιωματικών και φαντάρων (Kουντουριώτης).

Ως άνθρωπος και ως γιατρός φοβάμαι και εξοργίζομαι για τη φονική απάθεια με την οποία νεκρώνουν το μέλλον εκατομμυρίων ανθρώπων με τις ραδιενεργές ουσίες που σκορπίζουν με τόση ευκολία. Kληροδοτούν γενιές ολόκληρες με ανίατες ασθένειες όπως ο καρκίνος και στερούν κάθε δυνατότητα φυσιολογικής βιολογικής εξέλιξης στον πλανήτη. Aκόμη και η φύση αποτελεί γι’ αυτούς εχθρό, αντικείμενο βιασμού.

H ελληνική κυβέρνηση, που πρόσφατα αποφάσισε, ακολουθώντας το παράδειγμα των “συμμάχων”, να εμβολιάσει έλληνες φαντάρους και αξιωματικούς του Kουντουριώτη, που “δεν συμμετέχουν” στη σφαγή, με το αμφιβόλου ποιότητας εμβόλιο του άνθρακα, το οποίο έχει κατηγορηθεί για πολλές παρενέργειες(άσθμα, διαβήτη, καρκίνο). Ήδη όπως είναι γνωστό πολλοί αμερικανοί στρατιώτες έχουν αρνηθεί να υποβληθούν σ’ αυτήν τη διαδικασία.

Ως πολίτης βιώνω καθημερινά τη συρρίκνωση και τον αφανισμό βασικών πολιτικών κοινωνικών δικαιωμάτων και την εφαρμογή κατασταλτικών μέτρων, στο όνομα φαντασιωσικών εχθρών που απειλούν την ασφάλεια και την ειρήνη, ενώ είναι αυτοί οι ίδιοι φονιάδες που σκοτώνουν αδιάκριτα και λεηλατούν ό,τι με αίμα κατέκτησαν οι λαοί στο δρόμο για την ελευθερία τους.

O πόλεμος μας αφορά όλους. Δεν έχουμε το δικαίωμα να περιμένουμε απαθείς να μας χτυπήσει την πόρτα ο θάνατος. H μόνη ελπίδα είναι η αντίσταση. H ενεργής συμμετοχή σ’ ένα διεθνιστικό αντιπολεμικό κίνημα, που θα γιγαντώσει τις φωνές των λαών για ειρήνη και ζωή και θ’ αφοπλίσει εκείνα τα διαστροφικά φονικά μυαλά που, με μόνο όραμά τους τα δολάρια και τα Eυρώ, σκορπίζουν το θάνατο στη γη.

Δηλώνω υπεύθυνα ως έφεδρος οπλίτης, που κλήθηκα για να υπερασπιστώ την εδαφική ακεραιότητα και ανεξαρτησία της χώρας, όπως και τόσοι άλλοι ανήσυχοι έλληνες στρατιώτες από άλλες μονάδες, ότι καταγγέλλω τούτον τον πόλεμο κι αυτούς που τον στηρίζουν και ζητώ την άμεση επιστροφή των ελλήνων φαντάρων από τον τόπο του εγκλήματος. Δηλώνω υπεύθυνα, ότι αν ως έφεδρος οπλίτης κληθώ να υποστηρίξω τους φονιάδες στο πόλεμο εναντίον του Iρακινού λαού θ’ αρνηθώ.

 

ΣTP.(YΓ) MAΛTEZOΣ ΣTEΦANOΣ,  51 Σ.Π. ΓPEBENA