Εκδηλώσεις

29102019 EkdilosiEkpaideytika

Διαβάστε στο νέο τεύχος

DIAFHMISTIKO_131

30 χρόνια Αντιτετράδια

pstr 30yrswcs

ekpaideutikos omilos

Μαζική συμμετοχή στο νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο!

Πέμπτη 4 Φλεβάρη στα Προπύλαια 1.00μμ

Κλιμακώνουμε τον αγώνα ενάντια στα αντιεκπαιδευτικά και αντιδημοκρατικά μέτρα της κυβέρνησης!

Μέσα στη νύχτα και κατά την προσφιλή της τακτική έφερε η κυβέρνηση της ΝΔ το νέο αντιδραστικό νομοσχέδιο που βάζει στο στόχαστρο της πολιτικής της το άσυλο και τον φοιτητικό συνδικαλισμό, θεσπίζοντας την πανεπιστημιακή αστυνομία. Την ίδια στιγμή επιβάλλει τις διαγραφές φοιτητών και το μέτρο της “ελάχιστης βάσης εισαγωγής”, δύο ακόμα σκληρά ταξικά μέτρα που έχουν σαν στόχο την συρρίκνωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τον αποκλεισμό πολλών χιλιάδων νέων χτυπώντας πρώτα και κύρια τα παιδιά των φτωχών λαϊκών οικογενειών.

 

Η κυβέρνηση της ΝΔ βλέποντας το μεγαλειώδες πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της προηγούμενης Πέμπτης (28/01) και τη μαζική συμμετοχή φοιτητών, εκπαιδευτικών και λαού, που αψήφησαν στις αστυνομικές διαταγές και τις απαγορεύσεις, σπεύδει να τρομοκρατήσει την κοινωνία προαναγγέλλοντας διώξεις όσων καλούσαν και συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις. Προσπαθεί να καταστείλει το φοιτητικό αλλά και το ευρύτερο εκπαιδευτικό κίνημα που αντιπαρατίθεται στην πολιτική της.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν μαζικά και αποφασιστικά στα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια φοιτητικών συλλόγων και εκπαιδευτικών σωματείων την Πέμπτη 4 Φλεβάρη!

Ενιαίο πανεκπαιδευτικό μέτωπο αγώνα ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα!

Όχι στην πανεπιστημιακή αστυνομία!

Καμία διαγραφή φοιτητή!

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Όλοι στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο!

Πέμπτη 4 Φλεβάρη στα Προπύλαια στη 1.00μμ