Εκδηλώσεις

29102019 EkdilosiEkpaideytika

Διαβάστε στο νέο τεύχος

DIAFHMISTIKO_128

30 χρόνια Αντιτετράδια

pstr 30yrswcs

ekpaideutikos omilos

Προσκεκλημένος του Σήματο,ς την Παρασκευή, 17 Μαρτίου, 19:00, ο Νίκος Τράκας, Καθηγητής Φυσικής στη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του ΕΜΠ, με προσιτό λόγο θα μας βοηθήσει να επιχειρήσουμε μια κατάδυση σε βαθιά επιστημονικά νερά:

Περισσότερα...

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος και η Πορεία υποδέχονται, το Σάββατο, 11 Μαρτίου στις 19:00, στον χώρο του Σήματος τον συγγραφέα Παναγιώτη Μανιάτη, ο οποίος θα μιλήσει για την «Ποίηση στην Οκτωβριανή Επανάσταση». Η εκδήλωση - συζήτηση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη μεγάλη Οκτωβριανή Επανάσταση στη Ρωσία το 1917.

Περισσότερα...

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την Μεγάλη Οχτωβριανή Επανάσταση ο Εκπαίδευτικός Όμιλος και το περιοδικό Αντιτετράδια της εκπαίδευσης, άνοιξαν με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία τον κύκλο των εκδηλώσεων. Το Σήμα φιλοξένησε τον Περικλή Παυλίδη, επίκουρο καθηγητή του Παιδαγωγικού τμήματος του ΑΠΘ, σε μια εκδήλωση με τίτλο "Η παιδαγωγική στη Σοβιετική Ένωση. Η περίπτωση Α. Μακαρένκο - Σοσιαλισμός και προσωπικότητα".

paidagogiki 1

Περισσότερα...