Διαβάστε στο νέο τεύχος

DIAFHMISTIKO 123

30 χρόνια Αντιτετράδια

pstr 30yrswcs

ekpaideutikos omilos

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος και η Πορεία υποδέχονται, το Σάββατο, 11 Μαρτίου στις 19:00, στον χώρο του Σήματος τον συγγραφέα Παναγιώτη Μανιάτη, ο οποίος θα μιλήσει για την «Ποίηση στην Οκτωβριανή Επανάσταση». Η εκδήλωση - συζήτηση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη μεγάλη Οκτωβριανή Επανάσταση στη Ρωσία το 1917.

Περισσότερα...

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την Μεγάλη Οχτωβριανή Επανάσταση ο Εκπαίδευτικός Όμιλος και το περιοδικό Αντιτετράδια της εκπαίδευσης, άνοιξαν με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία τον κύκλο των εκδηλώσεων. Το Σήμα φιλοξένησε τον Περικλή Παυλίδη, επίκουρο καθηγητή του Παιδαγωγικού τμήματος του ΑΠΘ, σε μια εκδήλωση με τίτλο "Η παιδαγωγική στη Σοβιετική Ένωση. Η περίπτωση Α. Μακαρένκο - Σοσιαλισμός και προσωπικότητα".

paidagogiki 1

Περισσότερα...

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, 18:30

Ο Περικλής Παυλίδης, Επίκουρος καθηγητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ, θα μιλήσει στο Σήμα το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, 18:30  με θέμα: «Η παιδαγωγική στη Σοβιετική Ένωση. Η περίπτωση Α. Μακαρένκο - Σοσιαλισμός και προσωπικότητα». Η συζήτηση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη μεγάλη Οκτωβριανή Επανάσταση στη Ρωσία το 1917.