Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών Ν. Ηρακλείου: Καταγγελία για την εισβολή των ΜΑΤ στην ΕΡΤ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤiΚΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Η αντιλαϊκή κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, σε αγαστή σύμπνοια, επιτείνει την αντιδραστική πολιτική της αστυνομοκρατίας, κρατικής βίας και τρομοκρατίας, στέλνοντας νύχτα τα ΜΑΤ στο κτίριο της ΕΡΤ, στην κατεύθυνση της τρομοκράτησης , του εκφοβισμού και της ποινικοποίησης του αγώνα όχι μόνο των αντιστεκόμενων εργαζομένων της ΕΡΤ, αλλά συνολικότερα του αναπτυσσόμενου λαϊκού κινήματος.
Η κυβέρνηση της ιμπεριαλιστικής υποτέλειας και της εγχώριας ολιγαρχίας, η οποία στέκεται γονυπετής μπροστά στους επόπτες της τρόϊκας, στους ιμπεριαλιστές επικυρίαρχους, δίδει εντολές στις αστυνομικές δυνάμεις καταστολής να εισβάλουν στο χώρο της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, να τρομοκρατήσουν και να ποινικοποιήσουν τους εργαζόμενους, που για πέντε ολόκληρους μήνες δείχνουν το δρόμο της αντίστασης στην πολιτική της λαϊκής εξαθλίωσης και της συλλογικής πάλης.
Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση της εγχώριας ολιγαρχίας επιτείνει τα μέτρα της αστυνομοκρατίας, κηρύσσει εχθρό τον αντιστεκόμενο λαό, βάζει στο γύψο και τα θεμελιώδη δικαιώματά του, ακολουθώντας το δρόμο του εκφασισμού της κρατικής πολιτικής, προκειμένου να κάμψει τις λαϊκές αντιστάσεις εν όψει μάλιστα της επιβολής των νέων βάρβαρων μέτρων των απολύσεων, των διαθεσιμοτήτων και του ξεπουλήματος όλων των υπολειμμάτων της δημόσιας περιουσίας(ενέργεια-μεταφορές- βιομηχανία) στο ξένο και ντόπιο μονοπωλιακό κεφάλαιο.
Η πολιτική της πείνας-ανεργίας-απολύσεων, ιμπεριαλιστικής εξάρτησης συμβαδίζει με τα μέτρα του εκφασισμού της κρατικής πολιτικής , με στόχο την υποταγή του λαού στον εργασιακό, μορφωτικό και κοινωνικό μεσαίωνα, την ισοπέδωση και των βασικών δικαιωμάτων του.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ-ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ-ΕΝΩΤΙΚΟΣ-ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ.
Η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

  • ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.
  • ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ.
  • ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ.