Εκδηλώσεις

29102019 EkdilosiEkpaideytika

Διαβάστε στο νέο τεύχος

DIAFHMISTIKO_131

30 χρόνια Αντιτετράδια

pstr 30yrswcs

ekpaideutikos omilos

Ραντεβού το Σάββατο 17 Δεκέμβρη, στις 8 μμ

Ο εκπαιδευτικός Όμιλος και τα αντιτετράδια της εκπαίδευσης μαζί με τους νέους και τις νέες φοιτητές/τριες και εργαζόμενους/ες της Πορείας απέκτησαν στέγη και στέκι.

Στο παλιό "Ταξίμι", στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ισαύρων 29Γ. Και στο νέο μας αυτό χώρο που τον ονομάσαμε "Σήμα" κάνουμε εγκαίνια το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ. Ο Γ. Καλκάνης θα συνοδέψει τις πρώτες ώρες της βραδιάς των εγκαινίων με ζωντανή μουσική, σε μια ζεστή μουσική υποδοχή μας.

Στην τιμή ενίσχυσης (5 ευρώ) της εναρκτήριας βραδιάς του Σήματος περιλαμβάνεται ένα εύγεστο κρύο πιάτο και το πρώτο ποτό μας. Με ενθουσιασμό περιμένουμε να υψώσουμε και να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας το βράδυ των εγκαινίων, στην έναρξη μιας πολιτιστικής διαδρομής που σημαίνει και σηματοδοτεί πολλά για μας.

Ένας πλούτος δραστηριοτήτων, με πολιτιστικό, καλλιτεχνικό, επιστημονικό, πολιτικό περιεχόμενο, θα αποτελέσει το πρόγραμμα λειτουργίας του πολιτιστικού πολυχώρου μας. Συζητήσεις, εκδηλώσεις, προβολές, εκθέσεις, δρώμενα, όλα έχουν θέση στο πρόγραμμα που διαμορφώνουμε, από το οποίο δεν θα λείπουν τα γλέντια και οι βραδιές αφιερωμένες στο τραγούδι, στον χορό, στη διασκέδαση.

steki

Από τις 17/12/2016, ο παρών χώρος καλείται

να σηματοδοτήσει με αριστερό πρόσημο τις τρέχουσες προσεγγίσεις σε ζητήματα πολιτικής και πολιτισμού,

να σημάνει τις νέες,

να προσφέρει ένα σημείο επικοινωνίας για τη νεολαία και τον ευρύτερο προοδευτικό και αριστερό κόσμο,

να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κοινές προθέσεις και κοινές παρεμβάσεις στα σημαντικά θέματα που μας απασχολούν