Σσσσς! Η ΟΛΜΕ κοιμάται...

Όταν η νέα (παλιά) ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας επιλέγει να κάνει επικοινωνιακά τρυκ με το ΔΣ της ΟΛΜΕ ο φτωχός εκπαιδευτικός έχει δύο δρόμους. Είτε να σωπάσει ή να διαμαρτυρηθεί. Για τον μισθό, τη σύνταξη, τα κλειστά σχολεία, τους ανύπαρκτους διορισμούς. Όπερ και εγένετο. Όμως οι θεματοφύλακες του Γ' Μνημονίου στην εκπαίδευση θεώρησαν ότι προσβλήθηκαν τα ιερά και τα όσια και προχώρησαν στην κατάπτυστη ανακοίνωση, προϊόν της νέας συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ στην ΌΛΜΕ.

Οι νέοι κυβερνητικοί συνδικαλιστές των ΣΥΝΕΚ (Ε. Ζωγραφάκη – Θ. Μαλαγάρης – Δ. Ξυπολιά – Β. Μπουντουλούλης) με τους ΔΑΚίτες (Ν. Παπαχρήστος – Ν. Κωνσταντίνου – Θ. Τσούχλος) αλληλοϋποβασταζόμενοι – αλληλοσυμπληρούμενοι. Φρικτό θέαμα!

Κυρίως για το δημόσιο συμβολισμό τους και την κατάντια των ΣΥΝΕΚ/ΣΥΡΙΖΑ που δείχνουν ότι ο δρόμος που ακολουθούν δεν έχει τέρμα. Να το γνωρίζουν όμως καλά πως

- Όσο τα σχολεία συρρικνώνονται θα μας βρίσκουν μπροστά τους

- Όσο οι εκπαιδευτικοί πένονται θα αγωνιζόμαστε

- Όσο τα παιδιά είναι στον δρόμο θα εξεγειρόμαστε

- Όσο το κακό θα χτυπά τη χώρα θα είμαστε στο δρόμο

Καμία ανοχή στους εχθρούς του λαού και τα τσιράκια τους. Καμία ολιγωρία στους βαστάζους της νέας εξουσίας. Καμία «αβρότητα» στους παλιούς και νέους θύτες.

Όποιος σιωπά μοιάζει να συναινεί εκεί που μπορούσε και όφειλε να μιλήσει!

Εκπαιδευτικός Όμιλος

14/10/2015